A kosara még üres

2016-os újdonságok

Már szokás a KnitPro-nál, hogy minden nyáron izgalmas újdonságokkal jelentkeznek. Idén sem történt ez másként! Íme néhány az ígéretesnek tűnő holmik közül:

 

Royalé - hatalmas siker volt a karácsonyi időszakra megjelent Royalé Deluxe készlet. Méretenként különböző színű fa kötőtűk fém heggyel, neonszínű damilla, szuper dobozban. A készlet továbbra is kapható, viszont mostantól a Deluxe szett egyszerűbb szövet tokkal is elérhető, készültek egy Midi szettel is, mivel sokan a vastagabb tűket nem igazán használjuk ki, illetve darabonként is megrendelhetők a tűvégek normál és speciális (rövid) változatban is, és a méretenként különböző neon színekben pompázó damilok is.

Emellett bővült a Royalé kínálata a hagyományos egyenes- és harisnyakötőtűkkel is, ezek szintén kaphatók szettben és egyenként is.

Legnagyobb újítás viszont a Royalé fix körkötőtűk megjelenése. Az újdonság pedig az, hogy a tűkön a damil 360 fokban körbe forog! Nincs több megtekeredett damil kötés közben! Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lehet vele a munka!

Zing - szintén a tavalyi év nagy sikere volt a Zing, ami eddig harisnyakötőtű és fix körkötőtű változatban volt elérhető, de itt is bővült a választék! Az eddig kapható kötőtűk már 8 mm-es méretig kaphatók.

Ami viszont újabb nagyon fontos változás, hogy variálható kötőtűket is bevezettek. Egy praktikus szövet tokos Deluxe szett mellett méretenként külön is elérhetők a Zing variálható kötőtűk, természetesen normál és speciális (rövid) változatban is.

A cikkben említett termékek egy része elérhető webáruházunkban, ha nem találja a kívánt méretet, kérem, keressen e-mailben vagy facebook csoportunkban. Előreláthatólag november-december folyamán várható újabb szállítmány.