A kosara még üres

Vásárlói tájékoztatók

A vásárlás menete

Az általános vásárlási feltételeket kérem figyelmesen olvassa el minden vásárlás előtt.

A webshopban való vásárláshoz előzetes regisztráció szükséges, a regisztráció a jobb oldali menüben a bejelentkezés ablakban kezdeményezhető. A regisztrációnál kell választani felhasználónevet és jelszót, és meg kell adni egy valós, működő e-mail címet. Ez azért fontos, mert biztonsági okokból a felhasználói fiókot regisztráció után aktiválni kell. Ezt az e-mail címre küldött levélben található utasításoknak megfelelően teheti meg. (Amennyiben a regisztrációt megerősítő linket tartalmazó e-mail 1 órán belül nem érkezne meg, kérem ellenőrizze, hogy nem került-e a levél a spam/levélszemét mappába. Ha nem érkezett meg a visszaigazolás, kérem az elérhetőségek valamelyikén jelezze.) A megvásárolni kívánt termék(ek) kiválasztása (a virtuális bevásárlókosárba tétele) után, amennyiben még nem vásárolt, meg kell adnia a szállítási/számlázási adatait.A regisztrációt csak egyszer kell elvégezni, későbbiekben bármikor bejelentkezhet a megadott felhasználónévvel és jelszóval. Amennyiben elfelejtette a regisztrációt, vagy a vásárlás közben szeretne regisztrálni, erre is bármikor lehetősége van. Ha a böngészőjében engedélyezve vannak az un. sütik, illetve ha közben a böngésző ablakát nem zárja be (a webshop un. munkamenetekkel dolgozik, ezzel azonosít mindenkit) akkor a regisztráció elvégzése és bejelentkezés után a kosarában lesznek a termékek. A kosár tartalma a vásárlás ideje alatt megtekinthető a jobb oldali menüben.

A termékekkel való ismerkedéshez, a webshopban történő böngészéshez nem szükséges bejelentkezni.

Fizetés

Fizetés:

Egyelőre csak banki átutalással van mód fizetni, kivéve utánvételes szállítás esetén. Ennek menete a következő:

- Megrendelés után egy automatikus visszaigazoló e-mailt küld a rendszer, melyben szerepel a vásárolt termékek ára valamint a csomagolási- és postaköltség. Ekkor a megrendelés státusza: Rendelés alatt. (Amennyiben ez az e-mail 1 órán belül nem érkezne meg, kérem ellenőrizze, hogy nem került-e a levél a spam/levélszemét mappába. Ha nem érkezett meg a visszaigazolás, kérem az elérhetőségek valamelyikén jelezze.)

- Az automatikus visszaigazoló e-mail után egy másik e-mailt küldünk, amelyben a megrendelésének az Elfogadva/Fizetésre várstátuszáról értesítjük. A második visszaigazoló e-mail mellékleteként küldjük a díjbekérőt, mely segítségével az utalás elvégezhető.(Amennyiben a rendeléssel kapcsolatban bármilyen előre nem látható probléma felmerül, akkor e-mailben vagy telefonon felkeresem.) (Igyekszünk a legrövidebb időn belül feldolgozni megrendelését, ezért amennyiben ez az e-mail 24 órán belül nem érkezne meg, kérem ellenőrizze, hogy nem került-e a levél a spam/levélszemét mappába. Ha nem érkezett meg a levél, kérem az elérhetőségek valamelyikén jelezze.)

- A vásárlás végösszegét ezután kérjük átutalni folyószámlánkra, de bármelyik K&H bankfiók pénztárában is befizetheti.

- A megvásárolt termék(ek) postára adásáról szintén e-mailben értesítjük.

 

Pénzforgalmi bankszámlánk adatai:

Számlatulajdonos neve: Doba László EV.
Számlaszám: 10402836-50515057-53491006
Nemzetközi (IBAN) számlaszám: HU57 1040 2836 5051 5057 5349 1006

 

Amennyiben a vásárlás ellenértéke 8 munkanapon belül nem érkezik meg a számlánkra, a rendelést töröljük. A törlésről a vásárlót e-mailben tájékoztatjuk!

Ha már előre lehet tudni, hogy 8 munkanapon belül nem tudja teljesíteni az átutalást, kérjük, e-mailben tájékoztasson erről, és a fizetési határidőt meghosszabbítjuk!

Szállítás

Szállítás:

A megrendelt termékek értékének számlánkra való megérkezése után a termékeknél megjelölt időn belül (eltérő időpontok esetében a későbbi időpontban) postázzuk a rendelést. Csomagolási költségként a bélelt boríték árát (jelenleg 50g-ig és ajánlott normál, vagy ajánlott elsőbbségi levélnél 70Ft, egyéb esetben 130Ft) és postaköltségként a Magyar Posta zrt. hatályos díjszabásának megfelelő díjat számítunk fel. A díj megállapítása a rendelés leadása közben, annak második lépéseként kerül automatikusan meghatározásra a megrendelt termék(ek) súlyának megfelelően.

A termékeket a kiválasztott szállítási eljárással továbbítjuk. Ha Ön nem talál megfelelő szállítási lehetőséget, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a contact@kototu.hu e-mail címen.

Jelenlegi díjszabás:

súly

normál levél
(5 munkanap)

elsőbbségi levél
(2 munkanap)
50g-ig685 Ft750 Ft
500g-ig1060 Ft1225 Ft
2000g-ig 2030Ft2440 Ft

Expressz csomagszolgáltatás (1 munkanap):

 súly/érték 1 munkanapos (házhoz) 1 munkanapos (házhoz, utánvét)  1 munkanapos (PostaPontra / Postán maradó) 1 munkanapos (PostaPontra / Postán maradó, utánvét)

Csomagautomatára

2 kg/50000Ft-ig2435 Ft2905 Ft1920 Ft2390 Ft

1280 Ft

5 kg/50000Ft-ig2715 Ft3185 Ft2180 Ft2650 Ft

*bővebb információ: https://www.posta.hu/kuldemeny_kuldese/mpl_uzleti_csomag

Garancia, elállás

Garancia:

 

A Knitpro™ büszke az általa gyártott és forgalmazott termékek kiemelkedő minőségére, a Knitpro™ hivatalos forgalmazójaként mi is szeretnénk, hogy ezt a kiemelkedő minőséget a megvásárolt termékek teljes élettartama alatt élvezhesse.

 

Sajnos a magas minőséget megkövetelő gyártási folyamat során is előfordulhatnak hibák, ezért az általunk forgalmazott összes Knitpro™ termékre garanciát vállalunk az alábbi feltételekkel:

 • A gyártási hibás termékeket cseréljük. A garancia érvényesítéséhez a számla szükséges.
 • A készletek esetében (pl.: Deluxe kötőtűkészlet) a csere csak a hibás tűre vonatkozik.
 • A tűvégek esetében (pl.: Variálható tűvégek, egyenes kötőtűk) a csere csak a hibás tűre vonatkozik.
 • A több darabból álló termékek esetében (pl.: harisnyakötőtűk) is a csere csak a hibás darabra vonatkozik.

 

Nem vonatkozik a cseregarancia azokra a termékekre, amelyek a nem rendeltetésszerű használat során sérülnek. (Pl.: túlzott megerőltetés)

 

Számos terméken megtalálható a termék mérete rányomtatva. (pl.: a "Symfonie Wood" variálható tűvégek) Azonban a termékek jellegéből adódóan, illetve a használat során ezek a felíratok megsérülhetnek, lekophatnak. Mivel ez a termék használatát nem befolyásolja, ezért ebben az esetben a garancia nem érvényesíthető.

 

Továbbá nem érvényesíthető a garancia olyan termékekre, amelyek kereskedelmi forgalomba nem hozható bemutató termékek.

 

Azon termékek esetében, amelyeket már nem gyártanak, előzetes egyeztetés után hasonló termékre cseréljük.

 

A garancia érvényesítéséhez minden esetben a számla szükséges. Amennyiben a megvásárolt termékkel kapcsolatban probléma merül fel, azt a termék megérkezését követően haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül jelezze az elérhetőségek valamelyikén.

 

Törekszünk arra, hogy a vásárlóink magas színvonalú, minőségi termékeket használhassanak, ezért ha bármilyen kérdése van írja meg nekünk a kapcsolat@kototu.hu e-mail címre. Mivel a Knitpro™ termékeket Indiában gyártják, ezért a garancia érvényesítése során előfordulhat, hogy a cseredarabot a gyártótól kell megrendelni, ez a folyamat több hetet is igénybe vehet. Ebben az esetben előzetesen egyeztetünk a Vásárlóval.

 

A garancia érvényesítéséhez az eredeti számla szükséges. Amennyiben a megrendelt termék hibás, vegye fel velünk a kapcsolatot a további lépések egyeztetése miatt. Az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

 • telefon: (+36)70/383-6674
 • e-mail: contact@kototu.hu
 • levél: 5932 Gádoros, Móricz Zsigmond u. 2.

 

Elállás:

 

A Vásárlónak 14 napig (munkanap) jogában áll a megrendelt terméke(ke)t hiánytalanul, eredeti csomagolásában, lehetőleg a számlával együtt visszaküldeni, a vásárlástól elállni. A visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. Ezen felül más költsége nincs a Vásárlónak. 

 

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet IV. fejezetében részletesen olvashat jogairól és kötelezettségeiről. A jogszabály mindenkori hatályos változata.

 

A Vásárló azonban köteles a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kár megtérítésére.

 

A Eladó köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 14 napon belül visszajuttatni a Vásárlónak.

 

A 14 napos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.

 

Amennyiben elállási jogával kíván élni kizárólag a jogszabályban meghatározott elérhetőségek valamelyikén jelezheti, melyek az alábbiak:

 • telefon: (+36)70/383-6674
 • e-mail: contact@kototu.hu
 • levél: 5932 Gádoros, Móricz Zsigmond u. 2.Kapcsolat, egyéb adatok

Adatvédelem:

Minden vásárló és regisztrált felhasználó adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk át.

Adatok:

Doba László (egyéni vállalkozó)
Székhely, levelezési cím: 5932 Gádoros, Móricz Zsigmond u. 2.
Adószám: 60069205-2-51
Nyilvántartási szám : 18024689
Vállalkozói igazolvány száma: ES-522381 (Orosházi okmányiroda)
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-89671/2015.t
Telefon: (+36)70/383-6674, (+36)70/383-7539
E-mail: contact@kototu.hu

Egyéb hasznos információ:

 • Békés Megyei Békéltető Testület
  Címe: 5601 Békéscsaba, Penza ltp. 5.
  Telefonszáma: (66) 324-976, 446-354, 451-775
  Fax száma: (66) 324-976
  Név: Dr. Bagdi László
  E-mail cím: bmkik@bmkik.hu;